Sociaal Huis gaat een week dicht voor renovatiewerken…

Op 3 augustus van dit jaar starten renovatie-werken aan het Sociaal Huis dat gelegen is in de Donkerstraat, Haaltert. Lokaal bestuur Haaltert installeert er een ventilatiesysteem met koeling. De werken zouden klaar zijn in de eerste helft van oktober. De komende weken zal de dienstverlening van het Sociaal Huis dus wat aangepast worden. Op 3 augustus starten de afbraakwerken. Tijdens de afbraakwerken is het gebouw volledig gesloten. De dienstverlening wordt van 2 tot 6 augustus aangepast. Enkel dringende afspraken gaan door.

De afspraken van de Sociale dienst gaan door in het gemeentehuis. Er is een maatschappelijk  werker beschikbaar voor dringende hulp van het OCMW. Je kan daarvoor bellen naar 053 85 86 40 of 0472 18 67 97 van maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

Het oplaadpunt van Fluvius in het Sociaal Huis is die week niet beschikbaar. Je kan terecht in twee andere dichtstbijzijnde oplaadpunten. Klantenkantoor Fluvius Aalst, Industrielaan 2 in Erembodegem (overkant van de straat van klantenkantoor)
Ten Kouter 20 in Denderleeuw. Na de afbraakwerken zal het Sociaal Huis altijd gedeeltelijk opnieuw open zijn.

Maak sowieso eerst een afspraak voor je naar het Sociaal Huis komt. Onze diensten werken nog steeds enkel op afspraak. Bel voor een afspraak in het Sociaal Huis naar 053 85 86 40.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *