Slachtoffers van inbraak of misdrijf doen best aangifte…

Ben je slachtoffer van een misdrijf, werd je wagen beschadigd, of werd je portefeuille gestolen, aarzel dan niet om aangifte te doen bij de politie. Alleen dan kan een onderzoek gestart worden.

Voortaan kan je vanaf 1 januari 2019 hiervoor een afspraak maken bij de Lokale Politie Aalst. Het gaat om aangiften en meldingen die niet dringend zijn en waarvoor de politie niet ter plaatse hoeft te komen. Een afspraak maken loont: wie zich met een afspraak aanbiedt op kantoor, krijgt voorrang. Wil je aangifte doen van iets dat je niet in het lijstje terugvindt? Weet dan dat je je nog steeds op kantoor kunt aanbieden zonder afspraak. Klik hier om een afspraak te maken. Opgelet, je afspraak is pas definitief op het moment dat je van ons een bevestigingsmail in je mailbox ontvangt. Kreeg je geen e-mail? Probeer in dat geval opnieuw een afspraak te boeken.

Voor dringende zaken, bel je het noodnummer 112 zodat wij een interventieploeg ter plaatse kunnen sturen. Bijvoorbeeld wanneer de feiten nog aan de gang zijn, de daders nog ter plaatse zijn, jij (of iemand in jouw omgeving) gekwetst bent en dringend verzorging nodig heeft, jij (of iemand in jouw omgeving) in gevaar is.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *