SKOG Aalst opent de deuren met originele actie ‘zuursTOF!’

De nieuwe multidisciplinaire praktijk SKOG Aalst opent zijn deuren. De praktijk kan er helaas vanwege de coronapandemie geen groot openingsfeest van maken. Er werd naar een originele en coronaveilige manier gezocht om alsnog een officieel startschot te geven. Zo kwam de actie ‘zuursTOF!’ tot leven. De droom van osteopaten Caroline Moreels en Anton Carlier is begin 2021 werkelijkheid geworden. De reeds succesvolle Aalsterse osteopathie praktijk die van start ging in 2014 groeide uit tot de multidisciplinaire groepspraktijk ‘SKOG.’, met aandacht voor zowel mentale als fysieke gezondheid. Een complementair team voor jong en oud met osteopaten, psychologen, een gerontoloog, voedingsdeskundige en audioloog is er vandaag werkzaam. Jammer genoeg kan er momenteel geen opendeurdag gepland worden, rekening houdend met de coronapandemie. Daarom werd er op zoek gegaan naar een originele en coronaveilige manier om naar de buitenwereld toe te treden en omgekeerd. “We merken op dat de samenleving nood heeft aan extra ondersteuning en aanmoedigingen om deze pandemie vol te houden”, aldus medeoprichtster Caroline Moreels. “Er wordt de dag van vandaag veel van mensen gevraagd. Het is dan ook leerrijk om van elkaar te leren op welke manier we samen door deze hopelijk laatste corona maanden komen.”

Wat doe jij om deze coronapandemie vol te houden? Wat geeft jou deze dagen (extra) zuurstof? Welke tip heb jij voor anderen? Neem hiervan een foto en noteer er eventueel een bijbehorende quote/ spreuk/ tekst bij. Stuur de foto en tekst in, samen met je leeftijd, naar ons e-mailadres: info@skogaalst.be of Whatsapp +32 472 22 62 69. Alle inzendingen worden verzameld en anoniem gepubliceerd op de website, Facebook-pagina en Instagram van SKOG. In de praktijk zal er vervolgens een fotohoek ingericht worden waar er van iedere leeftijdscategorie (0-10 jaar; 11-20 jaar;…; 100-110 jaar) minstens één inzending wordt getoond. SKOG roept jong en oud op om mee te doen aan deze actie, daar zij er ook zijn voor mensen van 0 tot 100+ jaar. Inzendingen kunnen t.e.m. 10 april 2021 gebeuren.

Maak kans op één van de drie SKOG-welkomstpakketten t.w.v. 50 euro Een onschuldige hand zal uit alle foto-inzendingen drie deelnemers trekken die elk een SKOG-welkomstpakket krijgen. Indien je hierop kans wil maken, dan mag je de mensen van SKOG ook jouw contactgegevens bezorgen. Deze gegevens worden enkel voor huidige actie gebruikt en worden nadien gewist. Veel succes toegewenst en goede moed bij deze laatste coronaloodjes. #SKOGzuursTOF #SKO2G

In 2014 startte Caroline Moreels haar osteopathiepraktijk in Aalst. De praktijk groeide snel uit tot een gevestigde waarde in de stad aan de Dender en ver daarbuiten. Door de grotere vraag naar behandelingen en het toenemend succes van osteopathie versterkte Anton Carlier, haar partner, het team in 2018. Om mensen verder ook psychisch te ondersteunen was een multidisciplinaire aanpak noodzakelijk. De droom van Caroline en Anton werd werkelijkheid in 2021 met de geboorte van hun multidisciplinaire groepspraktijk SKOG. Het team van osteopaten bracht psychologen, psychotherapeuten, een audioloog en een voedingsdeskundige samen in SKOG te Aalst. Meer info op de website van Skog Aalst via deze link.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *