Sam Gooris laat het gras groeien op camping Reamerik…

Wie niet goed weet waar naartoe op zaterdag 10 augustus, is welkom bij D.J.Franske, hij organiseert namelijk voor de derde keer op rij zijn ‘Atoms Campingconcert’. Oud inwoner Fried Ringoet, die vorige jaar nog te zien was op VTM in het programma The Voices is de opener. Fried begint eraan vanaf 16.00 uur. Daarna is het de beurt aan Luc Provost, de huidige uitbater van Camping Reamerik. Hij zal samen met nog enkele vrienden een kort optreden verzorgen, waarin vooral veel kleinkunst liederen te horen zullen zijn.

Na de talenten van eigen bodem, brengt Fifties Fever de beste hits van de jaren vijftig, gevolgd door de zingende facteurs van ‘De Helaasheid der Zingen’. De hoofdbrok van deze derde Atomse Campingconcerten is toch wel Sam Gooris. Hij zal geen gras hoeven af te rijden, daar dit kleinschalig festival plaats heeft op het kunstgras aan de tennisvelden van de camping. Tussen 16.00 en 18.00 uur kun je ook Elza uit Frozen en Darth Vader uit Star Wars ontmoeten. Er is een terras waar je terecht kan voor een versnapering, al dan niet vergezeld van een drankje. Er zal ook Witkap van ’t vat getapt worden, en er is een cavabar voorzien. Verder zijn er tapas, ribbetjes, visbrochetten, barbecueworst en ijsjes te verkrijgen. Voor de allerkleinsten staat ook nog een springkasteel opgesteld.

“Het Atoms campingconcert mag dit jaar drie kaarsjes uitblazen en dat zullen we zeker vieren”, zegt organisator Jeroen Wiggeleer. “We hopen desondanks de minder goeie weersvoorspellingen voor zaterdag,  op zo’n 750 toeschouwers.” Het Atoms campingconcert vindt plaats op zaterdag 10 augustus vanaf 16.00 uur, en gaat door tot middernacht. Iedereen is welkom op camping Reamerik van wijlen Willy Provost, gelegen in de Zonnestraat te Denderhoutem. De toegang is gratis.

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *