RSC Jumping Onions verwelkomen u op rope skippingshow…

Entertainende acts, spectaculaire trucs, ingewikkelde touwenchoreo’s, een betoverend decor en lachende skippers: al enkele jaren zijn dat de ingrediënten van de Jumping Onions-slotshow. Dit jaar sluit de Aalsters-Leedse rope skippingclub haar seizoen al voor de 15de keer af met zo’n galashow en voor het eerst doet ze dat met twee voorstellingen. Op zaterdag 25 mei komt zowel ’s namiddags als ’s avonds ‘Jumping Onions TV’ in de ether: een eigen tv-kanaal. Altijd al willen weten hoe De Kampioenen het ervan afbrengen in een touw? Ben je benieuwd wie binnen de club de mol is of kan je ook maar niet genoeg krijgen van de liedjes uit ‘#LikeMe’? Dan mag je deze show niet missen.

Voor vier skippers van RSC Jumping Onions eindigt het seizoen echter niet op 25 mei. Het competitieteam met Pieter-Jan Clinckspoor (12), Stien Eeckhout (13), Hanne Malfroy (14) en Alanah Roseleth (13) wist zich immers te selecteren voor het European Youth Tournament, deze zomer in het Oostenrijkse Graz. Met een laatste EK-deelname in 2011 was het liefst acht jaar geleden dat de Aalsters-Leedse club daar nog eens in slaagde. Eén van de skippers die destijds brons pakte in Hongarije, was Eline De Coensel (21). Ook zij is er nu bij in Oostenrijk, zij het als coach. Ze wordt er bijgestaan door Maarten De Beul (23). De delegatie van RSC Jumping Onions komt op vrijdag 19 juli in actie.

Wat: 15de slotshow RSC Jumping Onions (Aalsters-Leedse rope skippingclub). Datum: zaterdag 25 mei 2019. Locatie: Sporthal De Ommegang, Ommeganglaan 60A, 9340 Lede. Voorstellingen: Middagshow: 16.00 uur (deuren: 15.30 uur) – Avondshow: 20.00 uur (deuren: 19.30 uur). Tickets: via www.wicket.be/rsc-jumping-onions.

(Foto: Jo De Coninck)

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *