ROEL (Van Bambost) & Stef Wouters in ’t Uilekot…

Vandaag spelen Roel en Stef Wouters vanaf 17.00 uur een concert aan ’t Uilekot te Herzele. Samen met Miek heeft hij meer dan vijftig jaar op de planken gestaan. In maart 2017 zijn ze gestopt als duo. Roel wou echter de muziek, één van zijn grote passies, niet loslaten. Getuige daarvan zijn deelname aan o.a. “Toneel van Verbeelding” (een hommage aan Dimitri van Toren, samen met Levien en Mathieu Engels) en De Vintage Club (met Hans de Booij en Erik van Neygen). Hij wilde ook zeer graag verder doen met de muzikanten waarmee Miek en hij jarenlang opgetreden hebben en ze een warme vriendschapsband hadden.

Met één daarvan komt hij naar ’t Uilekot, nl. met Stef Wouters, die meer dan 25 jaar hun trouwe, talentvolle gitarist was. Het programma, De kleine revolutie, bestaat uit enkele klassiekers uit het Miek & Roel-repertoire, aangevuld met gloednieuw materiaal, Nederlandstalige bewerkingen van songs van artiesten die ik bewonder: James Taylor, Richard Thompson, Mimi & Richard Farina, Tom Paxton, Gerry Rafferty, Bob Dylan, e.a.

Omwille van corona aanvaarden wij maximum 5 volwassenen per tafel, moet 1 persoon per tafel (bubbel) zijn contactgegevens op het registratieblad horeca noteren, serveren we de dranken aan tafel en is een mondmasker verplicht als je rondloopt (bij arriveren, vertrekken of naar het toilet gaan).

Inkom: vrije bijdrage. Reserveren nodig via uilekot@skynet.be of www.uilekot.org

Locatie: ’t Uilekot vzw, Groenlaan 41, Herzele.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *