Rode Duivels zien spelen op groot scherm? het kan…

Het is gebeurd: de Rode Duivels hebben zich geplaatst voor de Wereldbeker voetbal in Qatar en nemen zo voor de vijfde maal op rij deel aan een groot voetbaltornooi. Voor het eerst vindt het WK voetbal plaats in de winter. Onze gouden voetbalgeneratie krijgt misschien wel een laatste kans om haar jarenlange hegemonie in het interlandvoetbal eindelijk te bekronen met een gouden medaille. M&V Sportevents wil de sfeer, de ambiance en de warmte van het WK naar Geraardsbergen brengen en gaat alle matchen van de Rode Duivels tijdens het WK op een groot scherm uitzenden in fuifzaal JC De Spiraal. Dit onder de naam: Qatar 4U!

Fuifzaal JC De Spiraal wordt aangekleed als een heuse supporters arena, zodanig dat de toeschouwers onze Rode Duivels in alle gezelligheid en in zeer sfeervolle omstandigheden kunnen aanmoedigen. M&V Sportevents zal er vele muzikale en sportieve avonden bezorgen aan de inwoners van Geraardsbergen en daarbuiten. Genieten van voetbal, food en drinks, vriendschap, samen supporteren en samen emoties beleven: dat is waar het om gaat. “Uiteraard omkaderen we elke wedstrijd met de nodige nevenevenementen: een afterparty met dj’s, netwerkmomenten, footlunch,…  We denken dat we met dit initiatief vele inwoners, mensen uit de streek en toeristen een leuke avond in hartje Geraardsbergen kunnen bezorgen en dit vanuit een sportieve ingesteldheid,” zegt Vincent Deleenheer.

Wanneer wordt er gespeeld? De volgende wedstrijden van de Rode Duivels zijn al bekend: Woensdag 23 november om 20u: België – Canada Zondag 27 november om 14u: België – Marokko + footlunch Donderdag 1 december om 16u: België – Kroatië Indien de Rode Duivels zich plaatsen voor de volgende matchen, zenden we deze ook uit. Elke wedstrijd wordt gevolgd door een afterparty met dj. Vòòr de match tegen Marokko organiseren we bovendien een footlunch. Praktisch “De toegangsprijs beperken we tot 5 euro in voorverkoop en 7 euro aan de kassa,” zegt Vincent. De voorverkooppunten zijn te vinden op www.mv-sportevents.be Gaat door in JC De Spiraal Zakkaai 29 9500 Geraardsbergen.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *