Rivertours neemt verfrissende start met nieuw programma…

Eindelijk is het weer zover.  Rivertours met hoofdzetel in Temse kan zijn passagiers-schepen weer uitsturen! Nu het wandelen en fietsen al goed in de benen zit, kunnen we ook weer aan boord! Men start het vaarseizoen met de befaamde wekelijkse zondagnamiddagtochten, waarbij op zondagnamiddag 13 juni 2021 speciaal aardbeien op het menu staan. Een gezellige en leerzame familieboottocht door het prachtige getijdenlandschap van de Schelde. Beleef de Scheldevallei vanaf het water, langsheen verschillende Sigma-overstromingsgebieden en krijg zicht op een prachtige nieuwe natuurontwikkeling met een steeds grotere diversiteit aan fauna en flora.

Men vaart langs schorren en slikken met zijn typische inhammen, verdoken kreken, bruisend waterleven en een grote variatie aan vogelsoorten.  “We navigeren eerst naar Rupelmonde om ons daarna richting pittoreske Scheldedorpjes als Mariekerke en Sint-Amands te begeven. Dit alles onder begeleiding van een gids die verrast met zijn/haar kennis en liefde voor de streek. Naast deze tocht staan er vanaf 20 juni ook tochten met het prachtige passagiersschip Verdi vanuit Temse richting Antwerpen en naar Dendermonde op de planning.

Om de veiligheid van de passagiers en het personeel te garanderen, worden de volgende maatregelen getroffen. De capaciteit van de boten wordt gehalveerd om de 1,5m afstand te garanderen, deelnemers krijgen een vaste tafel toegewezen (max. 4 personen) en iedereen die zich door het schip verplaatst, dient een mondmasker op te zetten. “Het personeel voorziet voldoende ontsmetting voor, tijdens en na de tocht, zegt Sofie De Prijcker.

Op 18 juni kan u vanuit Aalst deelnemen aan een dagtocht of een avondtocht. Voor zij die op zoek zijn naar een dagje weg, organiseert Rivertours inspirerende en ontspannende dagtochten. “Speciaal voor de sportliefhebbers zal Rivertours de mogelijkheid bieden om de belangrijke wedstrijden te volgen op groot scherm, laat Marylin Van Goethem onze redactie weten.  Hiervoor worden bepaalde plaatsen op het schip voorbehouden. Meer info is terug te vinden op www.rivertours.be

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *