Radio PROS (smijt) met de bloemen tijdens ‘moederkesdag’…

Aanstaande zondag 9 mei vieren we alle moeders tijdens de jaarlijkse moederkesdag. Een van de meest gekochte moederkesdag geschenken zijn bloemen of planten. Dit heeft men bij radio PROS ook al gemerkt, vandaar dat men aanstaande zaterdag en zondag alle moeders, grootmoeders en zelfs de over-grootmoeders niet wil vergeten. Vorig jaar moest men noodgedwongen  de actie staken, maar voor dit jaar ziet het er weer goed uit. De coronamaatregelen versoepelen zaterdag een beetje, waardoor de mogelijkheid bestaat dat de boeketten die men dankzij sponsoring kan bekomen, overhandigt kunnen worden.

Hou de website en de Facebook-pagina van radio PROS zeker in het oog. Veel hoef je er niet voor te doen. Luisteren naar radio PROS is uiteraard van groot belang om eventueel bijkomende informatie te verkrijgen over het grootse bloemen evenement. De bloemenruikers, in dit geval zo’n 70 boeketten en 20 (serieuze) waardebons, zullen uitgereikt worden door de twee presentatoren tijdens de ‘Ontbijtradio’ van zaterdagochtend 8 mei én natuurlijk ook op Moederdag zelf, zondagochtend 9 mei en dat telkens tussen 09.00 en 12.00 uur.

Overigens is radio PROS ook te beluisteren via de evenementen frequentie op FM in het ontvangstgebied, en wel op 97.7 tot en met 14 mei aanstaande. Links bovenaan ziet u een foto van twee jaar terug, waarbij Peter Schepens een boeket overhandigde aan een luisteraar. Dat zal dit jaar iets anders verlopen, maar zeker niet minder gesmaakt.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *