Radio PROS nu ook carnavalsradio ‘PROS in ’t Oilstjers’…

We zijn het al enkele jaren gewend dat rond de jaarwisseling het een en ander beweegt in ons radiolandschap. Ieder jaar horen we in de Denderstreek Ajoin Music drie maand lang op de FM band en op het internet, daar komt dit jaar nog een broertje bij. Vanaf dinsdag 1 oktober start Radio PROS met een nieuw 24/7 internet radiostation dat zich uitsluitend richt op Oilsjt carnaval! Carnavalisten (én ook anderen) kunnen dan luisteren naar het radio PROS extra digitaal internetkanaal in’t Oilsjters! De uitzendingen starten officieel op de laatste dag van september. Op dit ogenblik lopen de laatste testuitzendingen, maar de aftrap wordt gegeven op maandag 30 september om 20.00 uur in het radio PROS praathuis, aan de Leistraat te Heldergem.

Heel wat echt Aalsterse carnavalisten verlenen hun medewerking aan de programmering, ook wat de presentatie betreft. De voorbereidingen zijn al weken aan de gang. Iedereen kan vanaf maandag luisteren via zijn smartphone, PC of laptop of een internetradio maar ook wel als u ProximusTV in huis hebt!

Tijdens de officiële start van Pros in ’t Oilsjters, een openingsshow die vier uur zal duren tot middernacht, komen heel wat carnavalisten en ex-Prinsen naar het praathuis. Men maakt er een gezellige avond van met hapjes en een drankje.

Pros in’t Oilsjters gaat vanaf de maand oktober live programma’s maken elke donderdag van 20.00 tot 23.00 uur. Natuurlijk zijn er tussendoor ook nog gesproken programma’s in’t Oilsjters met verschillende dj’s en gasten. Pros in ’t Oilsjters start dus officieel op 30 september, en gaat door tot 30 april 2020 om middernacht.

Carnavalisten of groepen die graag hun muziek willen horen, of hun medewerking willen verlenen, of zelf presenteren op Pros in ’t Oilsjters, sturen best een mail naar info@radiopros.be. Voor interviews of uw activiteitenkalender kan je op hetzelfde e-mailadres terecht, deze worden graag meegedeeld aan de luisteraars.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *