Radio Ninove opent studio in Ninia Shopping Center…

Sinds maart heeft Groot-Ninove met Radio Ninove opnieuw een eigen radiozender. De klemtoon ligt op alles wat er leeft in en rond de stad Ninove. Om die lokale werking nog meer te verankeren, zal Radio Ninove voortaan uitzenden vanuit een radiostudio in Ninia Shopping Center. Op zaterdag 8 mei om 10u wordt de radiostudio officieel ingehuldigd door de Ninoofse Belleman. Door de corona maatregelen heeft het wat langer geduurd dan verwacht, maar nu zaterdag 8 mei is het zover. Samen met de heropening van de horeca terrassen zal Radio Ninove zijn studio in het Ninia Shopping Center officieel openen. De inhuldiging zal luidkeels gebeuren. Om 10u komt Den Belleman van Nienof, Hans Van Laethem, de studio officieel openen. De hele dag zijn er Gift Cards van het Ninia Shopping Center te winnen en zullen verschillende Ninovieters hun opwachting maken in de studio.

Radio Ninove wil heel dicht bij de luisteraar staan en neemt zijn intrek in het hart van de stad, in het Ninia Shopping Center. “We zijn verheugd om Radio Ninove te kunnen huisvesten en faciliteren in ons shopping center”, zegt Kris Van der Veken, Asset & Shopping Manager van het Ninia Shopping Center. “Wij zijn overtuigd dat dit professioneel project een reële toegevoegde waarde zal zijn voor Ninove en voor ons. Dit is een manier om de lokale verankering van het Ninia Shopping Center te versterken en om de beleving in Ninia te verhogen.”

“Met Radio Ninove willen we een partner in life zijn van de Ninovieters. We informeren hen dagelijks over alles wat er leeft en beweegt in Ninove. Met heel veel aandacht voor het nieuws uit Ninove, de sport, het verenigingsleven en uiteraard Carnaval. Dit alles in combinatie met een gevarieerd aanbod van alleen de beste muziek. De slogan “We Love Nienof” zegt alles. De rode draad van ons verhaal is verbondenheid met de stad Ninove en zijn inwoners. Radio Ninove wil ook de onderlinge band tussen de Ninovieters stimuleren, een positieve kracht zijn”, zegt station manager Ewoud Van der Poorten.

Op de foto: Kris Van der Veken (Ninia Shopping Center), Ewoud Van der Poorten (Radio Ninove) en Glenn Van Hooland (Enkaavee). Je kan Radio Ninove beluisteren in Groot Ninove op 95FM, maar ook digitaal via de Radio Ninove App voor Apple en Android, op je smartspeaker en via www.radioninove.be

Voor de laatste updates over Ninia Shopping Center kan je steeds terecht op www.niniashoppingcenter.be en www.facebook.com/NiniaShoppingCenter

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *