Radio MIG gaat de boer op tijdens de Vlaamse Feestdag…

De Vlaamse Feestdag is dit jaar een muzikaal straatfeest, samen met radio MIG. Hun mobiele studio doorkruist zaterdag 11 juli het hele zendgebied. Zoals elke zomer komt radio MIG met hun mobiele studio naar je toe. Normaal is dat vanop evenementen in de streek, maar die kunnen nu helaas niet doorgaan. Daarom rijden de radiodeejays met de studio naar je toe! Nomineer je straat. Heb jij leuke buren die graag samen plezier maken? Breng jullie favoriete muziek op de radio en laat jullie straat horen op zaterdag 11 juli. Laat de hele streek kennis maken met jouw straat, want iedereen kan het horen.

De wielen staan onder de studio en de boxen zijn geïnstalleerd. Nu nog straten om de muzieksfeer in te pompen en de Vlaamse Feestdag is compleet. Nomineer jouw straat in Geraardsbergen, Lierde, Ninove of Zottegem, zodat de MIG-mobiel zijn weg makkelijk vindt.  Je hoort de studio vast wel aankomen. Maak gerust plezier in de tuin, in de garage of op de oprit. De MIG-deejays zitten op een afstand in een rijdende mobiele studio. Iedereen kan dus op een veilige manier genieten van het feest en de fijne muziek, die de bewoners kiezen.

Woon je in een leuke straat en heb je zin om de mobiele studio van MIG op bezoek te krijgen op zaterdag 11 juli? Stel je straat dan kandidaat via het onderstaande formulier. https://radiomig.be/mig/haal-de-radio-naar-je-straat/ Dit voor 3 juli!

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *