PROS te beluisteren op FM dankzij evenementenfrequentie…

Radio PROS die in radio middens bekend staat van het debacle waarbij de lokale zender uit Heldergem per 1 januari 2018, na jarenlange aanwezigheid, van de FM-band moest verdwijnen. Zevenentwintig maand later zijn ze terug van weggeweest. Sinds 1 april op liefst drie FM-frequenties… en ze doen er nog eentje bij. Na hun recente aanwezigheid in Pajottenland via diverse frequenties, duiken ze nu ook op in de Denderstreek. Naar jaarlijkse traditie zijn ze vanaf vandaag, tot en met zondag 19 april te beluisteren op de evenementenfrequentie 97.7 – in de regio Haaltert – onder het motto ’Paasradio’ (dit naast de livestream).

Op vrijdag 1 mei zendt PROS FM, alweer een terugkerend exploot, de ‘Top 200 van de luisteraar’ uit. Sedert 2 mei 2019 werden alle verzoekplaatjes netjes genoteerd, bij elkaar opgeteld en gerangschikt. Van minder vaak, naar heel veel.  De lijst is te beluisteren vanaf 06:00 uur, érgens tussen 19:00 en 20:00 uur is de landing voorzien. Indien corona geen stokken in de wielen steekt, zal het Praathuis open zijn voor iedereen.

En tot slot wordt de zender op de 97.7 FM ook nog eens tijdelijk aangezet tussen woensdag 9 en dinsdag 12 mei. Alweer naast de livestream. Dit keer wordt onder de noemer van ‘Lenteradio’. Onder voorbehoud maakt het live team ook een hele dag radio op de jaarlijkse rommelmarkt in Ede, op 5 mei. Alweer onder corona-voorbehoud. (TB)

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *