Politie zoekt personen van woninginbraak in Denderleeuw…

De politie van Denderleeuw/Haaltert vraagt uw medewerking bij het opsporen van twee verdachte personen die in de gemeente Denderleeuw een woninginbraak hebben gepleegd. Er zijn beelden op het YouTube filmpje te zien die genomen werden door een plaatselijke bewakingscamera, maar er zou nog een derde persoon betrokken zijn bij de feiten. Er werd vandaag ook een opsporingsbericht verspreidt via het parket van Oost-Vlaanderen. De feiten speelden zich af op klaarlichte dag op 13 april 2022 omstreeks 15.00 uur in de Hertstraat in Denderleeuw. De verdachten klommen over het tuinhek en braken de woning binnen door het schuifraam met een steen in te slaan. Ze stalen een klein geldbedrag en enkele juwelen. De daders vluchtten via de aangrenzende tuinen weg. Een van deze tuinen is voorzien van meerdere bewakingscamera’s en er zijn twee verdachten gefilmd.

Verdachte 1 heeft kort zwart haar en een donkere baard. Hij is normaal gebouwd. Op dat moment droeg hij een zwart sweatshirt met capuchon, een gescheurde blauwe spijkerbroek met witte vervaagde vlekken, een zwart-wit T-shirt met patroon en lichtgekleurde sneakers. Verdachte 2 heeft kort donker haar en een baard. Ten tijde van de feiten droeg hij een zwarte jas met lichte ritsen, een zwarte broek en bruine gympen.

Wie meer info heeft over deze zaak kan terecht op het nummer 0800 30 300. Voor getuigenissen uit het buitenland belt u 0032 2 554 44 88.

(Foto: Federale Politie)

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *