Paaseieren rapen in Haaltert op twee verschillende locaties…

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Vlaamse Kring Haaltert opnieuw een paaseierenzoektocht  voor alle kinderen tussen 0 en 10 jaar. Dit jaar komen de klokken langs op zaterdag 20 april 2019, daags voor Pasen, vanaf 15.30 uur in het Warandepark te Haaltert. Om te vermijden dat de kleintjes onder de voet gelopen worden door overenthousiaste speurders, worden de kinderen ingedeeld in drie leeftijdsgroepen. Voor de allerkleinsten, van 0 jaar tot en met het instapklasje begint de zoektocht om 15.30 uur op een beperkte ruimte ter hoogte van het speelplein in het park, waarbij de mama’s en papa’s gerust een handje kunnen helpen. Voor de kinderen van 3 tot 6 jaar wordt de start voor het zoeken naar de eitjes gegeven om 16.00 uur. Om 16.30 uur is het dan de beurt aan de kinderen van 7 tot 10 jaar. Voor deze twee groepen worden de eieren over het hele Warandepark verstopt.

Vergeet niet een mandje of een tasje mee te brengen om de buit in op te bergen! Ieder kind kan de gevonden nep-eitjes, of het er nu veel of weinig zijn, ter plaatse inruilen voor een zakje lekkere chocolade eieren. Intussen kunnen de ouders, grootouders of andere begeleiders genieten van een drankje aan de paasbar en dit aan democratische prijzen.

De collega’s van de Slagboomvrienden zorgen in de voormiddag vanaf 10.30 uur voor een gelijkaardig evenement in de tuin van de Pastorij te Denderhoutem. Iedereen welkom, deelnemen is gratis en inschrijven is niet nodig.

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *