Overschot gele vuilniszakken en gft-stickers voor goed doel…

Heb je nog een klein overschotje aan gele vuilniszakken of GFT-stickers? Schenk ze dan aan je favoriete vereniging(en). Zij kunnen de zakken of stickers omruilen en de waarde op hun rekening laten zetten. Zo geef je onze verenigingen een financieel steuntje in de rug. Vanaf 7 juni start ILvA met de invoering van gewogen diftar(link is external) in Denderleeuw. De gele zakken worden vervangen door grijze restcontainers met een chip. Ook de groene GFT-containers kregen een chip, waardoor de GFT-stickers dus verdwijnen. Inwoners kunnen hun overschot aan gele vuilniszakken en GFT-stickers inruilen voor een extra budget op hun afvalrekening.

Maar… je kan ook je resterende zakken en stickers doneren aan je favoriete vereniging(en). Elke zak/sticker heeft een waarde van 1,50 euro. Hiermee steun je dus rechtstreeks de kas van de vereniging! Om dit te doen, neem je best rechtstreeks contact op met de vereniging, want zij bepalen zelf hoe ze de inzameling willen organiseren.

Het lokaal bestuur heeft alle verenigingen gecontacteerd om deel te nemen aan deze actie, maar de keuze lag uiteraard geheel bij hen zelf. Een lijst van de deelnemende verenigingen en hun contactgegevens vind je op deze pagina.

Door de coronacrisis zien onze lokale verenigingen heel wat inkomsten verloren gaan. Niet alleen op sociaal vlak maar ook financieel hebben ze het echt niet makkelijk. Daarom wil het lokaal bestuur Denderleeuw de lokale verenigingen een hart onder de riem steken door een steunactie op poten te zetten.

Benieuwd hoe en waar de verenigingen hun inzamelactie organiseren? Contacteer hen vandaag nog!

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *