Organisatoren ‘denderend Klein’ zoeken artiesten…

Deze zomer zal er geen muziek te horen zijn in het Abdijpark van Geraardsbergen tijdens denderend KLEIN. Het blijft er echter niet stil in Geraardsbergen. De organisatoren komen met een origineel alternatief en doen daarvoor een oproep aan (professionele) artiesten om van zich te laten horen. “Dat ons stadsfestival er dit jaar anders zou uitzien, zagen we al in maart aankomen”, zegt Daan Franceus van denderend KLEIN. “Maar we zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben een origineel concept uitgedacht waarbij we er toch gaan voor zorgen dat Geraardsbergen deze zomer zal geprikkeld worden met muziek, woord en kunst. Veel kunnen we er nog niet over kwijt, maar wie ons een beetje kent, weet dat we gezelligheid en mensen samenbrengen hoog in het vaandel dragen en hiermee willen we ook deze zomer opnieuw mee naar buiten komen.”

“Samen met heel wat organisatoren van grote of kleine evenementen zijn we er ons van bewust dat de kunstensector zwaar getroffen is door de coronacrisis”, klinkt het bij de cultuurdienst van de stad Geraardsbergen. “Zij waren bij de eerste die hun activiteiten moesten stopzetten en zullen bij de laatste zijn die deze op een volwaardige manier kunnen hervatten. Daarom ondersteunen we graag deze warme oproep aan alle (professionele) artiesten om van zich te laten horen. Samen kunnen we van deze zomer iets unieks maken!”

Ben je dus een (professionele) artiest die even wat meer vrije momenten heeft dan voorzien? Stuur dan zeker een mail naar zomer2020@denderendklein.be en we leggen je in detail uit wat onze plannen zijn.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *