Optredens tijdens Weekend van de Klant in Ninia uitgesteld…

Tijdens het ‘Weekend van de Klant’, het grootste commerciële event van België, verwennen tienduizenden handelaars, zowel kleine zelfstandigen als grote ketens, hun klanten. Dat is ook het geval voor het Ninia Shopping Center te Ninove. Na de bekendmaking van de muzikale toppers gisteren is het Ninia Shopping Center ietwat overspoeld met positieve reacties. Zelfs in die mate, dat ze mogelijk mensen de toegang zullen moeten weigeren volgens de huidige corona-maateregelen. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling geweest zijn. Het Shopping Center moet ten allen tijde een leuke plaats zijn voor ontmoeting en gezellig shoppen.

De enige juiste beslissing is dan ook om het muzikale event uit te stellen naar een moment, dat we allemaal opnieuw samen kunnen genieten, lachen, dansen en meezingen met deze fantastische artiesten. Natuurlijk leggen de handelaars van het Ninia Shopping Center jou ook in de watten met leuke attenties en originele extra’s . Je kunt bovendien de hele dag door gratis parkeren in de ruime en vlot bereikbare parking, met maar liefst 700 plaatsen.

Koop lokaal in het gezellige winkelhart van Ninove en kom zaterdag 3 oktober offline shoppen in Ninia. Je bent er vlot binnen en buiten, maar je kan ook gezellig blijven hangen voor een hapje en een drankje.

Voor meer info kijk  Ninia Shopping Center.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *