Open Vld Geraardsbergen brengt burgerkrantje over corona…

Het jaar 2020 zullen we ongetwijfeld herinneren als het jaar waarin het dodelijke COVID-19 virus ons stevig in zijn greep hield, wereldwijd en zonder compassie. Het ontnam klanten en jobs, gezellig samenzijn en festivals, kansen en vrijheden. Maar het was ook het jaar waarin solidariteit op de voorgrond trad, het jaar van vrijwilligers,  zorgverleners en van zelfstandigen die zichzelf dienden te heruitvinden. Omdat het vandaag meer dan ooit belangrijk is om te weten wat er leeft bij de inwoners, hebben ze bij Open Vld het concept van hun Burgerkrant omgegooid. Men wil bij de partij weten hoe de Geraardsbergenaars deze coronacrisis beleven, vanuit hun specifieke situatie.

Daarom hebben ze 12 burgers uit alle lagen van de bevolking, uit verschillende leeftijdscategorieën, verschillende beroepssituaties geïnterviewd. Aan elk van de thema’s die voorkomen in deze interviews, hebben ze de acties gekoppeld die de burgemeester en schepenen hiervoor hebben ondernomen. En er is meer.. De partij stelt ook graag haar nieuwe website voor! Daar vind je info terug over de mandatarissen, actuele (politieke) thema’s, de Burgerkrant, persberichten, nuttige tips over actuele thema’s en info over de evenementen.

“Ook in onze dagelijkse werking willen we nog meer betrokken zijn bij wat leeft bij de burgers”, zegt Saskia Monseur, voorzitter Open Vld Geraardsbergen. “Wij blijven ons inzetten voor de groei en bloei van onze stad, een warme stad waar het goed wonen is. Men is klaar om de toekomstige uitdagingen zoals veiligheid, economische groei, huisvesting, uitstraling, kinderarmoede, eenzaamheid, gezondheidszorg e.a. aan te pakken”, voegt ze er nog aan toe.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Politiek. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *