Ondanks corona toch speelpleinwerking in Haaltert…

Binnenkort kunnen de inschrijvingen voor de speelpleinwerking en de verschillende sportkampen in Haaltert tijdens de zomervakantie terug opstarten. De inschrijvingen voor sportkampen starten op 29 april, voor speelpleinwerking en kleuterwerking op 6 mei. De organisatie van alle activiteiten is afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Ouders kunnen hun kinderen via www.zoemhaaltert.be  makkelijk inschrijven voor één van de sportkampen of kleuter- en speelpleinwerking voor deze zomer. Je kan 24 uur op 24, 7 dagen op 7 hier terecht om het aanbod of je eigen reservatie te raadplegen of een nieuwe inschrijving te maken.

Je kan inschrijven voor sportkampen vanaf: groep 1: 29 april om 18.00 uur, groep 2: 3 mei om 18.00 uur. Kleuter- en speelpleinwerking. Je kan inschrijven voor de kleuter- en speelpleinwerking vanaf: groep 1: 6 mei om 18.00 uur, groep 2: 10 mei om 18.00 uur.

Groep 1 = Kinderen waarvan één van de ouders gedomicilieerd is in Haaltert.

Groep 2 = Voor De Pagadder, de kleuterwerking en de speelpleinwerking: kinderen die niet in Haaltert wonen, maar er wel naar school gaan. Voor de sportkampen: voor iedereen, Haaltenaren en niet-Haaltenaren.

De organisatie van alle activiteiten is afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *