Omloop Het Nieuwsblad trekt door Geraardsbergen…

Zaterdag 27 februari 2021 trekt Omloop Het Nieuwsblad opnieuw door de straten van Geraardsbergen. Er werden voorzorgs-maatregelen getroffen om alles coronaveilig te laten verlopen. Zo is er geen publiek toegelaten op de hellingen of kasseistroken op het parcours. De wedstrijd volgen voor de buis is de beste optie. In verschillende straten in Geraardsbergen geldt een parkeerverbod of is de verkeerssituatie gewijzigd. De Omloop trekt naar goede traditie ook in Geraardsbergen veel kijklustigen. De renners naar boven zien komen op de Muur of de Bosberg levert steevast heel wat spektakel en kijkplezier op. Door corona zal dat niet kunnen. Over het hele parcours is geen publiek toegelaten op hellingen of kasseistroken.

Sowieso is er overal een samenscholingsverbod voor meer dan 4 personen, inclusief kinderen. Het is ook overal verplicht een mondmasker te dragen. Thuis voor de buis naar de wedstrijd kijken lijkt de beste optie, niet alleen naar veiligheid toe maar ook naar beleving. Op volgende plaatsen geldt een parkeerverbod: op 27/02 van 13.00 tot 17.15 uur: Hazelaarstraat, Oudebergstraat, Oude Steenweg, Onkerzelestraat (van Edingseweg tot Brusselsestraat), Kapellestraat, Meidries, Diefhoek, Overraadstraat, Nieuwenhovestraat, Muur, kapelmuur – op 27/02 van 14.00 tot 17.00 uur: Oudenaardsestraat (van Adamstraat tot Lessensestraat), Grotestraat, Brugstraat – van 26/02 t.e.m. 27/02: op een gedeelte van parking Driepikkel.

In volgende straten is de verkeerssituatie gewijzigd op 27/02: – Brusselsestraat vanaf Onkerzelestraat tot Dreef: verkeer enkel toegelaten in de richting van de wedstrijd – Oudenaardsestraat van Astridlaan tot Adamstraat: verkeer enkel toegelaten in de richting van de wedstrijd.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *