O’Lys blanc palmt start-up winkel centrum Ninove in…

Begin april opende Sandra De Cock een nieuwe conceptstore in de start-up winkel aan het Oudstrijdersplein in het centrum van Ninove. O’Lys blanc, dat al een webshop heeft, zal met de pop-upstore voor het eerst experimenteren met een fysieke winkel. In O’Lys blanc zal je tot en met maart 2023 terecht kunnen voor een fijn aanbod aan decoratieve shampoo- en bodywashflesjes, mooie sierkussens en plaids en lekker geurende kaarsen. De winkel heeft een uniek assortiment met producten die je niet zomaar in elke andere winkel kan vinden en met aandacht voor Belgische producten. De winkel zal van dinsdag tot en met zaterdag open zijn van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Schepen voor lokale economie Alain Triest is blij met de nieuwe invulling van de startup winkel: “Onze start-up winkel, een concept dat jonge starters echt helpt met de opstart van een fysieke winkel, wordt nu al voor de derde keer op rij ingevuld. Het project mist duidelijk zijn doel niet aangezien de voorbije twee starters effectief zijn doorgestart naar een andere winkel in Ninove. Dat doet ons heel veel plezier. We wensen O’Lys blanc dan ook heel veel succes!”

O’Lys blanc is, na ‘Les Terroirs’ en ‘á la bonheur’, de derde handelszaak die de start-up winkel aan het Oudstrijdersplein inpalmt. De start-up winkel laat toe om tijdelijk een nieuw concept uit te testen of na te gaan of je winkel wel zal aanslaan. Zo wil Ninove de handelaars een opstapje geven naar een succesvolle zaak en trekt de stad vernieuwende handelsconcepten aan in de stadskern. Meer info over het concept lees je op www.ninove.be/start-upwinkel.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *