OLV Ziekenhuis Aalst organiseert een ‘Modegala’…

Het Onze Lieve Vrouw Ziekenhuis afdeling Borstkliniek in Aalst gaat i.s.m. de Stichting tegen Kanker op vrijdag 20 maart aanstaande een ‘Modegala’ organiseren onder het moto ‘Met jouw steun kunnen we kanker nog beter bestrijden’. Het wordt een benefiet-modegala dat ten goede komt aan de Borstkliniek van het OLV ziekenhuis in Aalst. Dit gala vindt plaats in De Montil in Affligem. 70 ondernemingen uit de ruime regio van Aalst nemen deel, en beloven een avond vol spektakel, mode, kunst, passie, netwerking en muziek. De gasten worden verwacht rond 19.00 uur voor een onthaal met drinks en fingerfoods. Om 20.00 uur start het modespektakel ‘Theatre de la Mode’. Mannequins die de catwalks van Parijs en Londen sieren brengen mode, theater en show met de lente- en zomercollecties van de toonaangevende zaken uit de regio.

Vergeet het idee van de doorsnee modeshow. Dit is zoveel meer. Uw zintuigen worden geprikkeld door een samenspel van muziek, belichting en menselijke schoonheid. Na 22.00 uur is er nog een Fashion Party met orkest. Een wervelend dansfeest met live-orkest. Presentatie: TV- en mediafiguur Anne De Baetzelier.

Wie kaarten in voorverkoop wil aanschaffen, kan dit doen via deze link Let wel: de plaatsen zijn beperkt! Bestel nu uw (40 euro) inkomkaarten. Kaarten bestellen kan ook via info@modegala.be, en bij de leden van serviceclub Ladies Circle Aalst.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *