Ninove ‘Wintert’ tijdens eindejaar…

Eindejaar komt dichterbij. De dagen zijn op hun donkerst, de nachten op hun langst. In het centrum van de stad kan je je warmen aan de gezellige winterse sfeer. De kerstverlichting hangt, de eindejaarsaffiches hangen uit, laat die eindejaarsperiode maar komen! In de binnenstad is er de komende weken heel wat te beleven! De stad Ninove heeft een goed gevuld programma opgesteld. Het pleintje aan de Kaardeloodstraat wordt van 14 december tot 6 januari omgetoverd tot een sfeervolle winterkermis, met attracties  in een gezellig winters kleedje. Je vindt er heerlijke winterse lekkernijen! Vrijdag 14 december tot en met zondag 6 januari telkens van 15.00 uur tot 20.00 uur, Pleintje aan de Kaardeloodstraat (achterkant Ninia).

In het feestweekend van 14 tot 16 december gaat het Oudstrijdersplein in een ijzig kleedje. In een op en top winterse sfeer drink  je er een drankje in de winterbar. Vrijdag 14 december is de winterbar open tot 21.00 uur, zaterdag 15 december tot 22.00 uur, zondag 16 december tot 18.00 uur. Ben je op zoek naar een passend geschenk of een nieuwe outfit? Kom gezellig shoppen in de mooi aangeklede binnenstad. De locale handelaars zetten hun beste beentje voor, kom de mooie raamtekeningen bewonderen,….

Laatavond- en zondagopeningen winkels in de binnenstad. Vrijdag 14 december zijn de winkels in de binnenstad open tot 20.00 uur. Zondag  16, 23 en 30 december zijn de winkels in het centrum in de namiddag open van 14.00 uur tot 18.00 uur. Kerst- en zondagshoppen in Ninia Shopping Center. In Ninia Shopping Center kan je jouw cadeautjes gratis laten inpakken tussen 15 en 31 december. Wie weet spot je de Kerstman, krig je een chocomelk of doe je mee aan de workshops? Ninia Shopping Center is ook open op zondag 16, 23 en 30 december van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens de kerstperiode wordt de wekelijkse markt van 25 december en 1 januari verschoven naar zondag. Kom gezellig je feestinkopen doen in de grootste openluchtwinkel van Ninove. In de Ninoofse binnenstad, zondag 23 en 30 december van 08.00 tot 12.00 uur.

Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *