Ninove in blijde verwachting van jaarmarkt en braderie…

Op zaterdag 7 en zondag 8 september kan je in het centrum van Ninove volop shoppen, snuisteren, genieten van de optredens en een terrasje doen! Zaterdag 7 september is er de braderij en jaarmarkt. Zaterdag en zondag shop je de zomer- en wintercollectie van de handelaars aan braderijprijzen. Marktkramers stellen een standje op, er zijn drankstandjes en optredens van Nico zingt Hazes, Rik DS, Tomi, Dean en Evergreen Live! Kinderen leven zich uit op de verschillende springkastelen en er is de circus kindershow Flippo. In de winkelstraten worden ze bovendien verrast door Musti en de ballonplooier!

Vzw Adno organiseert een autoshow, en de horeca staat klaar met verfrissende drankjes en lekkere gerechten! Op NinoMundo proef je van de wereld, dit jaar voor het eerst in de Kaardeloodstraat. De Landbouwcomise organiseert haar jaarlijkse beestenkeuring en paardenmarkt op de Centrumlaan. Er zijn prijskampen en demonstraties met paarden, pony’s en vleesvee. Kinderen kunnen bovendien tussen 13.00 uur en 17.00 uur genieten van een gratis ponyritje! Wie weet loop je de reuzen wel tegen het lijf!

Zondag 8 september is er de braderij Ook op zondag shop je de zomer- en wintercollectie van de handelaars aan braderijprijzen, Luc Provost uit Denderhoutem brengt ambiance met zijn optreden. Praktisch: Zaterdag 7 september, 09.00 uur tot 18.00 uur (braderij, jaarmarkt, Ninomundo, verkoop gevonden fietsen …). Zondag 8 september, 14.00 uur tot 18.00 uur (braderij).

De stad organiseert een openbare verkoop tijdens de jaarmarkt op zaterdag 7 september. Fietsen, bromfietsen en ander materiaal (printers, afkortingszaag, tekentafel, stroomgroep, brandhout, allerlei kleinigheden) die eigendom geworden zijn van de stad, worden te koop aangeboden op de terreinen van de technische dienst, P. De Montplein 10. Je kan het materiaal bezichtigen tussen 08.30 en 9.30 uur. De eigenlijke openbare verkoop start om 9.30 uur.

Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *