Ninove Aan Tafel op 15, 16, en 17 september…

Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september gaat Ninove Aan Tafel! Dit is een sfeervol openluchtrestaurant met een reeks foodtrucks met keukens uit alle werelddelen, voorzien van hippe drankjes. Je kan er fancy dansjes zien, en er is voldoende kinderanimatie voorzien. Een goed gevuld programma dat begint op vrijdag met de komst van de foodtrucks vanaf 17.00 uur. Open Air Apéro vanaf 17.00 uur! Op zaterdag openen de foodtrucks reeds vanaf 12.00 uur. Om 18.00 uur is er de Salsa Workshop by Etage Tropical, en het Fiesta Latina waar de kids zich kunnen uitleven op verschillende springkastelen, en zich laten schminken. Zondag tijdens de Autovrije Zondag gaan de foodtrucks terug open om 12.00 uur. Dan is er kinderdisco met Splash vanaf 14.00 uur voor iedereen tussen 3 en 99 jaar. Dit is ook de Kidsday met kindergrime & springkastelen.

Tijdens deze Ninove Aan Tafel staat heel wat op het menu. Er is medewerking van de volgende foodtrucks. Meat District – Mamma Mia – Pizzabar – Villa Churros –  ’t Kaffeekabientje – Sumatra – Paella Jero – Tacomigos – Charlie’s Cremerie – Cubar Cocktails
Salon Picon – Merken Chileense streetfood. Dit alles vindt plaats tussen 12.00 en 20.00 uur, op het Niniaplein, ter hoogte van de Centrumlaan, 9400 Ninove.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *