Ninoofse Dienst voor Toerisme organiseert wandelingen…

Alle liefhebbers van een stevige wandeling kunnen ook dit jaar terug hun hartje ophalen. De Dienst voor Toerisme uit Ninove boert verder op het succes van vorig jaar, en organiseert twee zomers lang wandelingen met de formulieren in de hand. Foto’s zoeken, vragen oplossen, het parcours enkele keren opnieuw wandelen. Dat zijn de ingrediënten van de wandelzoektocht, die loopt tot 22 september. En natuurlijk af en toe halt houden op een of ander terras om de emoties te laten bezinken. Het wordt ook dit jaar weer een leuke wandel-zoektocht-zomer.

Als je er na deze twee maand nog niet genoeg van kreeg, dan kun je nog tot in december deelnemen aan diverse wandelingen in en rond Ninove:

  • zondag 28 juli: zomerwandeling Nederhasselt;
  • zondag 25 augustus: Galgenveldwandeling;
  • zondag 22 september: opendeurdag Hospitaalkapel en einddag wandelzoektocht;
  • zondag 27 oktober: straatnaamwandeling Ninove;
  • zondag 17 november: herfstwandeling Aspelare;
  • zondag 15 december:  kerkenkerstwandeling.

De wandelzoektocht loopt van 1 juli tot en met 22 september. Vertrekken gebeurt aan de Hospitaalkapel (Burchtstraat). Deelnemen kost 8 euro, hierin is je deelnemingsformulier inbegrepen, en twee drankbonnetjes.

Alle verdere info: Dienst Toerisme Hospitaalkapel, Burchtstraat 44 Ninove – 054-31 32 85 – toerisme@ninove.bebrochure wandelzoektochten.

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *