Ninia Shopping Center viert een ganse week feest…

Het Ninia Shopping Center blaast dit jaar 20 kaarsjes uit! Na 20 jaar bestaan, blijft het Ninoofse shoppingcenter met zijn 30 winkels en 3 horecazaken een aangename lokale ontmoetingsplaats voor de 2,5 miljoen bezoekers per jaar. Dit verdient gevierd te worden. Van zaterdag 1 tot en met zaterdag 8 oktober trakteert Ninia Shopping op leuke acties en spectaculaire animaties. Deze 20ste verjaardag viert Ninia Shopping Center met haar klanten tijdens een heuse feestweek van 1 tot en met 8 oktober. Een fantastisch animatieprogramma waar jong en oud zijn gading vindt werd samengesteld.

De festiviteiten beginnen op zaterdag 1 oktober met twee modeshows waaraan 13 winkels deelnemen. De nieuwste collecties en dé trends voor het najaar worden aan het publiek voorgesteld. De klanten worden ook letterlijk in de bloemetjes gezet… Tijdens de week zorgen verschillende artiesten voor spektakel en animatie: onder meer een sympathieke bellenblazer met zijn gigantische zeepbellen, acrobaten die halsbrekende toeren uithalen in een versierde metalen kooi en stijlvolle steltlopers maken hun opwachting. Daarenboven krijgen de bezoekers eveneens muziekintermezzo’s voorgeschoteld: van een klassiek violiste tot en met een DJ Set. Op andere momenten kunnen ze op Ninia’s verjaardag klinken met een glaasje cava.

Op zaterdag 8 oktober, kunnen de klanten hun kans wagen aan het Rad van Fortuin. “Er zijn 1.500 prijzen te winnen als zij een aankoopbewijs van 10 euro voorleggen, onder andere exclusieve flesjes Ninia-bier bij, speciaal gebrouwen door de lokale brouwerij Slaghmuylder, kortingsbonnen en gift cards met een waarde tot 50€”, vertelt Valérie Couchant, Marketing verantwoordelijke van Ninia Shopping, voor AG Real Estate, eigenaar. Dankzij Ninia Shopping zal heel het centrum van Ninove in een heuse feeststemming verkeren. Veel redenen dus om Ninia begin oktober zeker een bezoek te brengen. Tijdens deze week is de parking tenslotte gratis.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *