Nieuwe fase van start aan wegenwerken Ring Aalst (R41)…

Het Agentschap Wegen en Verkeer en de stad Aalst laat weten dat er vanaf dinsdag 15 januari gestart wordt met een nieuwe fase in de werken rond het viaduct Ring Aalst (R41). Dit houdt in dat op dinsdag 15 januari 2019 na de ochtendspits gestart wordt met de aanleg van de definitieve rotonde op de kruising van de Boudewijnlaan (R41) en de Gentsesteenweg (N9). Er gelden vanaf dan enkele nieuwe omleidingen. Automobilisten houden best rekening met hinder en langere rijtijden. Deze situatie duurt tot eind maart 2019. Op dinsdag 15 januari starten de werken aan de definitieve rotonde op de kruising van de Boudewijnlaan (R41) met de Gentsesteenweg (N9). De tijdelijke rotonde zal verdwijnen. Het wegdek wordt volledig opgebroken en heraangelegd. Deze fase duurt tot eind maart.

Het verkeer richting Gent rijdt op de Gentsesteenweg (N9) via Vijfhuizen (N9) en de Oudenaardsesteenweg (N46). Het verkeer vanuit Brussel richting Vijfhuizen rijdt via de E40 en de Oudenaardsesteenweg (N46). Het lokaal verkeer vanuit de Boudewijnlaan en Siesegemlaan (R41) rijdt via de Kwalestraat, de Sint-Jobstraat en de Capucienenlaan/Gentsesteenweg (N9). Het verkeer vanuit Vijfhuizen (N9) richting het centrum en omgekeerd kan gewoon via de Gentsesteenweg (N9) rijden.

Voetgangers en fietsers blijven de huidige omleidingen volgen. Wegenwerken zijn weersafhankelijk. Deze planning is dan ook onder voorbehoud en kan nog wijzigen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *