Nieuwbouw van het GO! Atheneum Denderleeuw Campus Kouterbaan officieel geopend…

Vrijdag 9 september werd de nieuwbouw van de KAD-campus op de Kouterbaan plechtig ingehuldigd. De opening valt samen met het 75 jaar bestaan van het Gemeenschapsonderwijs in Denderleeuw. De uitbreiding van het bestaande gebouw was noodzakelijk om het groeiend aantal leerlingen te huisvesten. Het project werd mogelijk gemaakt dankzij de Vlaamse overheid, scholengroep Dender en de gemeente Denderleeuw.

Er werden drie flexibele leeromgevingen aangebouwd, die maximaal gericht zijn op de ontwikkeling van het eigenaarschap van de leerlingen. De leerlingen en leerkrachten voelen zich in ieder geval prettig in de ruime lokalen waarbij ook gedacht is aan een gezond leef-en leerklimaat. ‘De ruimte-indeling van de nieuwe de lokalen biedt ons extra mogelijkheden om gedifferentieerd met de leerlingen aan de slag te gaan.’, klonk het bij één van de leerkrachten.

Voor de officiële opening van de aanbouw werd een lintje doorgeknipt door dhr. Jan De Nul (schepen van onderwijs), mevr. Schockaert (algemeen directeur sscholengroep Dender) en mevr. Van der Stock (directeur), gevolgd door een receptie met heel wat genodigden.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *