Nieuw bestuur Open Vld Denderleeuw in de startblokken…

Met positieve ondernemende mensen werden de krachten gebundeld om de afdeling te reanimeren en de werking ervan opnieuw  op de kaart te zetten. “Het kon niet zijn dat onze partij, die jarenlang mee het mooie weer heeft gemaakt in Denderleeuw, zou verdwijnen,” zegt Jochen Baert, de huidig voorzitter van Open Vld in Denderleeuw. De lokale afdeling moet terug zijn plaats innemen en een vertrouwd gezicht worden binnen de plaatselijke politiek. We zullen ons actief inzetten en erop toezien dat de waarden  en vrijheden, waarvoor de partij staat, gegarandeerd blijven in een alsmaar complexere en veranderende samenleving, voegt Jochen Baert er nog aan toe. Ons team bestaat uit liberalen die zijn opgekomen in het LvB project waaronder de 2 huidige mandatarissen en ook enkele ondernemende en liberale Denderleeuwenaars. Binnen de mandatarissen zal binnenkort een wijziging komen want Els Cosyns, huidig gemeenteraadslid, zal verhuizen buiten Denderleeuw en bijgevolg kan ze haar mandaat niet verder meer opnemen. Eerste opvolger Geert de Cock zal haar plaats innemen in de gemeenteraad. De tweede mandataris blijft op post in het bijzonder comité voor de sociale dienst (BCSD).

Binnen het nieuw bestuur zijn volgende mandaten toegewezen: De voorzitter is Jochen Baert, ondervoorzitter Björn De Cock, algemeen secretaris Patrick Vandriessche, penningmeester Jill De Smet, politiek secretaris Geert De Graeve, bestuursleden Hans De Smet, Geert De Cock en Guy Valckenier.

Om de lokale afdeling terug op de kaart te zetten gaat de partij initiatieven uitwerken en in dialoog gaan met hun leden op een Corona veilige manier. Ook alle senioren, die al jaren trouw lid zijn van de partij zal men steunen. In samenspraak met hen bekijkt men hoe hun werking het beste kan ondersteund worden.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Politiek. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *