Neos organiseert spreekbeurt over ‘IT-informatietechnologie’…

Na de cursus ‘Zelfverdediging voor senioren’ wil Neos Ninove nu ook senioren helpen die wat minder thuis zijn in het hele computer-gebeuren en de toegankelijkheid in de vele moderne technologieën nogal vaak met een  groot wantrouwen bekijken.  Zeer dikwijls gebruikt men Engelse termen en vakjargon, voor jonge mensen vaak de dagelijkse omgangstaal maar voor ouderen haast ‘Chinees’… Wat is mobiele technologie, IPad, tablet, smartphone, E-reader, QR-codes of al die apps als Facebook, Twitter en Instagram ? Hoe werk je met ‘mobile banking’ of hoe doe je dat mobiel betalen? Malware, cookies of phishing ? Doccle en Zoomit en de Cloud ? Niet zo evident als je al wat ouder bent.

Op dinsdag 22 oktober brengt Neos Ninove een conferentienamiddag over ‘IT-informatietechnologie’. Specialist Johan Clijsters brengt in deze tweede najaarsconferentie van Neos Ninove in mensentaal en op een toegankelijke manier tekst en uitleg over de talloze technologieën waardoor wij dagelijks overspoeld worden.

Een leerrijke conferentie-spreekbeurt, toegankelijk voor iedereen maar wel gericht naar de senioren onder ons, op DINSDAG 22 oktober om 14u30 in de Zaal Roosevelt op het Oudstrijdersplein. Geen voorkennis noodzakelijk. De inkom is 5 € voor Neos-leden en 8 € voor niet-Neosleden, een hartige koffie inbegrepen…

Meer info bij de voorzitter van Neos Ninove Danny Schoon op het nummer 0474 44 48 92 en bij de secretaris Christiane Bické op het nummer 0477 41 02 37.

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *