NEOS Ninove actief in een nieuw werkjaar…

Neos Ninove, het Netwerk voor Ondernemende Senioren, gaat na de vakantieperiode verder in een nieuw werkjaar met heel veel activiteiten die velen kunnen boeien. “Ondanks de kans dat nieuwe coronamaatregelen misschien roet in het eten strooien willen we onze activiteiten blijven organiseren, misschien tegen beter weten in, maar we laten onze senioren niet in de kou staan,” zegt Danny Schoon. “En opnieuw brengen we en kleurig en fleurig programmakrantje uit, te vinden op de meeste openbare plaatsen in Ninove maar het wordt bezorgd op eenvoudige aanvraag via een telefoontje of een mailtje. Ook op een drieluikje vind je hetzelfde programma en weet ook dat iedereen van harte welkom is op elk van de activiteiten. Neos Ninove staat open voor elke 55+ er,” voegt hij er nog aan toe.

Op dinsdagnamiddag 29 september duiken we op de eerste najaarsconferentie in de wereld van de populaire muziek met Mireile Vaessen, een veelzijdige zangeres met allure en stijl, en bekend van o.m. haar performances rond de iconische zangeres Edith Piaf, en ook vertolkster van de meest bekende nationale en internationale songs uit de voorbije decennia. We vroegen haar om, samen met ons, een verzoekprogramma in mekaar te steken waarin onze eigen Neosmensen niet alleen een geliefkoosd liedje kunnen aanvragen maar daar, zoals in het radioprogramma van Lutgard Simoens destijds, ook een speciale intentie kunnen aan toevoegen. Deze bijzonder muzikale conferentie gaat door op DINSDAG 29 SEPTEMBER om 14.30 uur in Zaal Roosevelt, Oudstrijdersplaats in Ninove.

En nieuw is dit jaar ook een cursus ‘Yoga voor en met senioren’ op 4 maandagen in september en oktober in de Sporthal in Ninove. In onze huidige tijden moeten we spijtig genoeg vaststellen dat ook senioren wel eens geconfronteerd worden met onrust en stress en nood hebben aan rustgevende momenten of lichamelijke ontspanning. Niet verwonderlijk dus dat een cursus om de persoonlijke gemoedsrust en gezondheid te verhogen wel eens bijzonder goed van pas kan komen.  Geen nieuwe ‘sport’ dus, maar een wekelijks uurtje eeuwenoude lichaamsontspanning…yoga dus.  Of toch een initiatie erin. We voorzien vier lessen, gegeven door Joske Leemans, reeds tientallen jaren yoga-lesgeefster in het Ninoofse, met ook internationale ervaring, en lid van Neos Ninove. De lessen gaan door in de Ninoofse Sporthal aan de Parklaan op 14, 21 en 28 september en op 5 oktober 2020, telkens om 14u en duren telkens een uurtje.  Samenkomen in de Sporthal tegen 13u50. De kostprijs voor de vier lessen samen bedraagt 20 €, verzekering inbegrepen, en is vooraf te storten op onze Neos Ninove-rekening BE73 4340 0160 6160 vóór 12 september 2020.

Neos-lid zijn is dus zonder twijfel een pluspunt voor onze Ninoofse en andere Senioren en leert je op een zeer aangename manier te genieten van ‘dat tikkeltje ouder worden…’ En niks voor niks noemen we onszelf ‘dè gezelligheids- en Seniorenbeweging van Ninove en verre omgeving…’ Informatie over Neos of lid worden kan bij onze bestuursleden maar zeker bij secretaris Christiane Bické (tel 0477 41 02 37) en voorzitter Danny Schoon (tel 0474 44 48 92) of mail naar ninove@neosclub.be

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

1 Reactie op NEOS Ninove actief in een nieuw werkjaar…

  1. Danny en Rita Schoon schreef:

    Bedankt voor de info !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *