Nele De Schryver brengt boek ‘Choose your pet like a vet!’ uit…

Dierenarts Nele De Schryver uit Aalst debuteert met een eigen geschreven boek over kleine huisdieren, meebepaald over honden ‘Choose your pet like a vet!’. Nog al te vaak kopen mensen een huisdier zonder zich voldoende te informeren. Met dit boek wil Nele De Schryver toekomstige hondenliefhebbers zoveel mogelijk preventief advies geven. Wat dierenarts Nele onthult zijn duidelijke en belangrijke zaken waarvan 92% van de hondeneigenaars onvoldoende weten. In Choose your pet like a vet! ontdek je de logische redenering van een dierenarts bij het kiezen van een hond, op een begrijpbare manier. Waarom een hond kopen in een winkel om problemen vragen is. De ultieme anti-broodfok checklist. De gemakkelijkste manier om uit een nest de puppy met het juiste karakter te kiezen. Meer dan 50 rassen waarbij specifieke, vaak voorkomende aandoeningen kunnen vermeden worden. En nog zoveel meer! Ben je erover aan het nadenken om een hond in huis te halen? Dan is het tijd om dit boek te lezen.

Nele de Schryver is dierenarts kleine huisdieren met een eigen praktijk in Aalst. Veel van haar tijd besteedt ze aan het informeren van dierenliefhebbers. Ze geeft je de essentiële kennis die nodig is voor de verzorging van jouw huisdier. Ze schreef dit boek om op een ultieme manier preventief advies de wereld in te kunnen sturen. Zodanig preventief dat er al problemen vermeden worden nog voordat de hond wordt aangekocht. Of nog beter, nog voordat de hond gekweekt wordt! Hierdoor zal dierenleed, dat stomweg voorkomen kan worden, enorm verminderen!

Het boek is momenteel verkrijgbaar via Standaard Boekhandel en kan besteld worden via de reguliere boekhandel. Verantwoordelijke uitgever: Hanneke Dhaese, Uitgeverij Inkt Ontwerp omslag: Peter De Schryver Uitvoering: paperback. Aantal pagina’s: 120. Formaat: 170 x 240 mm Verschijningsdatum: 1 november 2019. Prijs: 32 euro Incl. BTW.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *