Na Aalst komt er nu ook in Ninove een ‘Buurderij’…

Een Buurderij, dat zijn wekelijks lokale groenten, fruit, zuivel, vlees, brood, enz… rechtstreeks van bij de boeren uit onze buurt verkoopt, op het ritme van de seizoenen. Het is een makkelijke, veilige en snelle manier van inkopen doen, waarmee men een maand of twee terug ook al opgestart is in Aalst. Ninove krijgt vanaf zaterdag 25 april haar eigen Buurderij! In een Buurderij koop je rechtstreeks van boeren en ambachtelijke producenten uit de buurt. Elke week lokale groenten, fruit, brood, zuivel, vlees, … op het ritme van de seizoenen. Boeren & Buren is een netwerk in de zogenaamde “Korte Keten 2.0. Het brengt consumenten en lokale producenten online samen aan de hand van een gebruiksvriendelijk web platform. In mei 2015 werd het platform gelanceerd in Vlaanderen en ondertussen kent België al 120 Buurderijen! Vlaanderen heeft ruim 60 Buurderijen en nu is er dus ook één in Ninove.

De Buurderij van Ninove bevindt zich op Herlinckhof, Vijversweg 3, 9406 Ninove. Je kan er elke zaterdag voormiddag jouw boodschappen afhalen die je op voorhand bestelt via www.boerenenburen.be. Het is een makkelijke, veilige en snelle manier van inkopen doen.

Praktisch Buurderij Ninove: – Wat? www.boerenenburen.be, zoek op ‘Ninove’. Bekijk hier de producten en plaats jouw bestelling. – Wanneer? Bestellen tot donderdag. Afhalen op zaterdag, 10.00 – 11.30 uur. Start op zaterdag 25 april. Bestellen kan tot donderdag 23 april. – Waar? Afhalen op Herlinckhof, Vijversweg 3, Ninove Volg Buurderij Ninove op Facebook, en op www.boerenenburen.be

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *