N-VA Haaltert koos Stefan Andries als nieuwe voorzitter…

Op de voorzittersverkiezingen in maart werd Stefan Andries afkomstig uit Heldergem en wonend te Denderhoutem verkozen tot afdelingsvoorzitter. Stefan komt uit een warm Vlaams nest. Ook zijn vader was jarenlang politiek actief in Heldergem. Hij is de geknipte figuur om N-VA Haaltert naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2024 te leiden. Als ondervoorzitter en rechterhand krijgt hij nu Anja Sonck naast zich. Anja is de ondervoorzitter van de dorpsraad in Haaltert.

Als secretaris werd opnieuw Arianne Matthys uit Denderhoutem aangeduid. Ook Paulette Looze uit Haaltert en Karin Gees uit Kerksken nemen hun taak als penningmeester en ledenverantwoordelijke de komende 3 jaar verder op. Mark Beelaert uit Haaltert verzorgt de communicatie via de Facebook-pagina en de website. “Dat velen opnieuw in hun functie herverkozen worden, toont de stabiliteit en het vertrouwen binnen ons team”: zegt voorzitter Stefan Andries.

“Een enthousiaste ploeg van 22 bestuursleden waarbij iedereen zijn of haar kritische inbreng heeft. Een team dat fier is op de verwezenlijkingen van onze mandatarissen en op wat nog komen gaat. Aanwezig is op evenementen en luistert naar de inwoners. Met één doel voor ogen, ervoor te zorgen dat de omliggende buren onze dorpen zien schitteren in het Vlaamse land. Vol vertrouwen zien we dan ook de verkiezingen van 2024 tegemoet.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Politiek. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *