Moose Bar strijkt vanaf 15 november ook neer in Aalst…

Naast Hasselt, Antwerpen en Mechelen krijgt ook Herentals en Aalst een Moose Bar. Er zijn ook halve liters alcoholvrij bier voor après-ski BOB. Winteruur, kortere dagen en langere jassen: de herfst is opnieuw in het land en de winter staat voor de deur. En wie winter denkt, denkt sinds de eerste editie in 2015 aan de oergezellige MOOSE BARS die hun deuren openen in heel Vlaanderen en een lichtpunt zijn in de donkere, koude maanden! De Hasseltse Club Versuz brengt met MOOSE BAR opnieuw de enige échte après-ski sfeer van de Alpen naar eigen land.

Voor dit jaar zijn alvast de steden Mechelen, Antwerpen, Hasselt, Herentals, maar ook Aalst zeker van hun eigen houten chalet waar je gedurende de wintermaanden helemaal kan ‘losgehen’. Voor Aalst is het trouwens de eerste keer dat er een MOOSE BAR neerstrijkt. Bezoekers mogen zich verwachten aan authentieke en oergezellige massiefhouten skihutteningekleed met dierenhuiden en winterse gedecoreerd, vrolijke après-ski muziek en halve liters (alcoholvrij) bier geserveerd door jongens en meisjes gekleed in authentieke Lederhosen.

Nieuw dit jaar is dat ook BOB helemaal kan meegaan in het authentieke feestgedruis met een bierpul in de hand. Er staan halve liters alcoholvrij bier op de kaart. Voor de muziek in de bars zorgen niet alleen dj’s. De hele winter lang komen schlager- en ambiancezangers als Sam Goris, De Romeo’s, Rene Karst en vele anderen langs voor liveoptredens. Er worden ook verschillende thema-party’s georganiseerd zoals Hot Tube Timemachine Party’s, Grates Pilates en Garantie après-ski.

Vorig jaar haalde, de voor de gelegenheid uitgebrachte dubbel-cd ‘Moose Bar – De ultieme party mix!’, een gouden plaat voor meer dan 10.000 verkochte exemplaren. Ook deze winter brengt MOOSE BAR een compilatie uit van het beste van zijn ambiance muziek.

MOOSE bar Aalst vindt je in het Wijngaardveld 40, 9300 Aalst. Elk weekend open vanaf 15 november van donderdag tot zaterdag vanaf 19.00 uur met après-ski.

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *