Mini Rock Atom haalt Regi erbij op zaterdag 6 augustus…

Aanstaande zaterdag zal Denderhoutem weer op zijn grondvesten daveren. Na twee jaar door corona te hebben stilgelegen, kan de organisator het Atomsveld opnieuw inpalmen voor het grootste openlucht gebeuren in Denderhoutem. In 2019 stonden er nog zo’n goeie 7.000 mensen op de weide, benieuwd of dat cijfer dit jaar wordt geëvenaard.  Met een goed gevulde affiche van reeds in de namiddag moet dat lukken. De afgelopen jaren zijn er al tientallen grote namen de revue gepasseerd, denken we maar terug aan Luc De Vos met Gorki, Raymond van het Groenewoud, Frank Vander Linden van De Mens, Channel Zero, Gers Pardoel, enzovoorts… Ook dit jaar heeft men weer een klasbak, als het op entertainen aankomt, in huis gehaald. De headliner deze keer is niemand minder dan onze eigen REGI. Hij zal zich laten omringen door het vrouwelijk geweld van talenvolle OLIVIA (OT) en CAMILLE. Maar ook JAAP REESEMA en PAULINE, de winnares van ‘REGI Academy 2021’, zullen het podium delen met REGI..

In de namiddag zijn er optredens van de intussen overbekende groep #LikeMe tijdens Mini Rock Junior. Deze groep was de afgelopen weken niet weg te denken op de radio met een cover van de klassieker van Will Tura, Vlaanderen mijn land. Verder zijn ook nog Sarah & Bavo te gast, en is er kinderdisco.

Het avondprogramma begint met K1D om 18.00 uur, gevolgd door HAIRBABY. Om 20.00 uur is er een optreden van HIGH HI, gevolgd door ABSYNTHE MINDED, en de EQUAL IDIOTS. Het grote feest barst los om 23.00 uur met REGI Live. Nadien komt ODK FT AVERAGE ROB de feesten afsluiten.

Mensen die nog graag willen komen kunnen nog tickets kopen, hetzij online via www.minirock.be , ofwel in de gekende voorverkooppunten. Tickets voor het namiddag programma kosten 12 euro in v.v.k., voor het avondprogramma 25 euro in v.v.k., en een duo tickets kost 30 euro in v.v.k.. Persregio Dender schenkt 5 duo-tickets weg. Like onze Facebook pagina en deel dit bericht. Stuur daarbij ook een mail vóór 5 augustus 2022, met vermelding van volledige naam, adres en telefoonnummer naar info@persregiodender.be en met vermelding Mini Rock Atom 2022. De winnaars worden door onze redactie persoonlijk op de hoogte gebracht, snel wezen is de boodschap.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *