Mini Rock Atom 2019 is er klaar voor…

Op zaterdag 3 augustus zal Denderhoutem weer op zijn grondvesten daveren tijdens het zeventiende openluchtconcert Mini Rock. Wat in 2002 ontstond als kleinschalig vrijtijds onderonsje, is intussen uitgegroeid tot een volwaardig concert dat steeds meer bezoekers van ver buiten Denderhoutem lokt. Dit was nochtans nooit de bedoeling geweest zegt Jef Prové van Mini Rock. De afgelopen jaren zijn er al tientallen grote namen de revue gepasseerd, denken we maar terug aan Luc De Vos met Gorki, Raymond van het Groenewoud, Frank Vander Linden van De Mens, Channel Zero, Gers Pardoel, enzovoorts… Ook dit jaar heeft men weer een klasbak, als het op entertainen aankomt, in huis gehaald. De headliner deze keer is niemand minder dan onze eigen Bart Peeters. Je moet er voor zijn, of je bent ertegen. Maar uit vorige optredens kunnen we u zeker en vast meegeven, dat Bart Peeters de show steelt. Het is een echte klasbak in zijn vak zoals ze dat zeggen, je zal zich geen minuut vervelen, want je weet niet waar eerst naar te kijken. Hij loopt als het ware over elke vierkant meter die hij kan benutten. Een anekdote van tijdens de Wortelconcerten in Ninove, daar liep Bart gewoon over de nadar afsluiting. Of hij dit nu weer zal aandurven is nog de vraag, een ding is zeker, het zal ambiance zijn.

In de namiddag zijn er optredens van de intussen overbekende groep #LikeMe tijdens Mini Rock Junior. Deze groep was de afgelopen weken niet weg te denken op de radio met een cover van de klassieker van Will Tura, Vlaanderen mijn land. Verder zijn ook nog Campus 12 te gast, en is er kinderdisco.

In het avondprogramma dat start vanaf 17.45 uur mogen we buiten Bart Peeters optredens verwachten van Black Leather Jacket, Uberdope, Mooneye, The Van Jets, DJ F.R.A.N.K., en Jan Vervloet. Mensen die nog graag willen komen kunnen nog tickets kopen, hetzij online via www.minirock.be , ofwel in de voorverkooppunten bij Vijverman Motors, Café Gomaar, Gonzo, ’t DorpshuysSoremi, en bij Chevi’s. Mini Rock Junior is helaas uitverkocht, er zijn nog enkel tickets voor het avondprogramma.

 

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *