Michèle Van der Waerden neemt voorzitterschap Unizo Denderleeuw voor haar rekening…

Fotograaf Yves Nevens geeft na 20 jaar actief te zijn geweest als voorzitter van Unizo Denderleeuw de fakkel aan Michèle Van der Waerden, van de gelijknamige handelszaak op de Steenweg in Denderleeuw door. Tijdens een prachtig event ontving Yves Nevens het uitzonderlijke UNIZO Gouden Ereteken uit handen van Jos Vermeiren, Gedelegeerd Bestuurder UNIZO Oost-Vlaanderen. Michèle Van der Waerden mocht haar eerste speech geven en alle aanwezigen waren laaiend enthousiast met de nieuwe Leading Lady van UNIZO Denderleeuw! Samen met haar dagelijks bestuur, is Michèle ervoor klaar om het voorzitterschap voor de komende vier jaar op haar te nemen”.

Zoals de nieuwe voorzitster in haar speech zei, zal ondernemers samenbrengen één van de belangrijkste speerpunten worden. En dat werd al onmiddellijk in daden omgezet: maar liefst 75 ondernemers konden zich promoten tijdens een origineel netwerk moment. Het beloofd bij Unizo Denderleeuw opnieuw een jaar boordevol diverse acties en events te worden, liet Michèle Van der Waerden ons te verstaan.

Yves Nevens mocht na 20 jaar voorzitterschap van Unizo Denderleeuw een gouden ereteken ontvangen uit handen van Jos Vermeiren, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Oost-Vlaanderen. “Wat Yves hier heeft verwezenlijkt, is uitzonderlijk te noemen zegt Jos Vermeiren. Vanuit UNIZO nationaal kennen we een bronzen of zilveren ereteken toe na 15 of 20 jaar bestuurslid te zijn”. Een gouden UNIZO-ereteken wordt slechts in heel uitzonderlijke gevallen toegekend en enkel na beraadslaging en beslissing van het nationaal UNIZO-directiecomité. “Yves Nevens is de geknipte persoon om dit gouden ereteken in ontvangst te mogen nemen,” zegt Jos Vermeiren.

(Foto’s: Unizo)

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *