Meimaand is cadeautjesmaand bij radio PROS…

Radio PROS OnTour Persregio DenderRadio PROS en het tonen van een warm hart gaan hand in hand! Dit wordt opnieuw bevestigd door de komende acties gedurende de maand mei, de maand mei is bij radio PROS dan ook de cadeaumaand bij uitstek. Gezien het overdonderend succes van vorig jaar, bezorgen de Dj’s van radio PROS dit jaar opnieuw tientallen boeketten ter gelegenheid van Moederdag persoonlijk aan huis! Vertel ons waarom we net jouw moeder in de bloemetjes dienen te zetten, doe dit via mail naar moederdag@radiopros.be of via 070 22 22 50 en misschien behoort jouw moeder dan bij de gelukkigen en mag ze op Moederdag persoonlijk een boeket van de dj’s ontvangen. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door Tuincentrum Goessens Aaigem, Flowerline-DS Peter De Smet Kerksken, Bloemen Esmeralda Denderhoutem, Di Fiori Denderhoutem, Bloemencenter Johannita Nieuwerkerken, Acanthus Mere en de luisteraars van radio PROS.

Radio PROS geeft gedurende de maand mei iedere dag een internetradio weg. Wil je kans maken op één van deze gratis internetradio’s, bel dan vanaf 1 mei zeker naar 070 22 22 50 en bezorg ons je gegevens. Eénmaal per dag wordt er onder de deelnemers van de vorige dag een internetradio weggegeven. Je kan iedere dag in mei onbeperkt deelnemen, hoe meer je deelneemt, hoe meer kans je maakt op een gratis internetradio! Aarzel dus niet, luister naar radio PROS en waag je kans!

Wil je de dj’s van radio PROS live aan het werk zien, dit kan op zondag 6 mei op de rommelmarkt te Ede of tijdens de openingsuren van het radio PROS praathuis Leistraat 5 9450 Heldergem. Radio PROS is er voor zijn luisteraars, radio PROS is te beluisteren via internet en gedurende de maand mei via de FM frequentie 97.7. Zeker afstemmen!

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Meimaand is cadeautjesmaand bij radio PROS…

  1. De villaer sandra schreef:

    Graag wil ik jullie vragen of het zou mogelijk zijn om mijn mama is in de bloemetjes te zetten want dat verdiend ze echt. Ze heeft altijd met volle moed voor haar kinderen gezorgd. Heeft heel haar leven heel hard gewerkt zodat ik en mijn broer nooit iets tekort kwam. En ze heeft altijd voor alles en iedereen klaar gestaan om te helpen. Ze zou har laatste boterham weggeven hebben om een ander te helpen. Maar nu kan ze zelf niet meer. Ze woont nu in het woonzorgcentrum klateringen en ze is 71 Jaar en ze is daar heel gelukkig. Daarom wil ik haar als mogelijk is graag is in de bloemetjes zetten. Haar naam is arijs victorie maar ze noemen haar allemaal vicky. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat het lukt. Alvast bedankt. En de groetjes aan het ganse radio Pros team. We luisteren van s morgens tot s avonds naar jullie via onze Internet radio dat We bij jullie gekocht hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *