Mattias Pilate heet het nieuwe talent uit Haaltert…

Dat er in de gemeente Haaltert altijd al muzikaal talent gezeten heeft is algemeen geweten. In het verleden hebben de inwoners van de gemeente al kennis gemaakt met zangers als daar zijn Roy Payne, Paul Anderson, en niet te vergeten Paul Roelandt. De dag van vandaag blijft de goesting om in de muziekwereld te stappen nog dagelijks verder leven bij het jongere geweld. Een opkomend talent uit de gemeente Haaltert is zanger Mattias Pilate. Drie jaar lang was hij lid van de Boyband “Boycode’ die in Vlaanderen heel wat meisjesharten sneller deed slaan. Zo trad hij op tijdens de Disney Channel Zomertours, opnames Anne Café, opnames Vtm Kzoom, UK School Tour Londen en veel meer. Wanneer na 3 jaar ‘Boycode’ stopte, besliste hij om verder te gaan in de muziekwereld.

Begin dit jaar zette hij de stap om als solo artiest verder te gaan en dit onder de artiestennaam ‘Matts’. Onlangs had hij ook zijn eerste optreden, dit tijdens een privé event in Liedekerke. Hij heeft hard moeten vechten om zich te bewijzen en om te geraken waar hij nu staat. En zelfs nu, als beginnend zanger in deze branche, beseft hij des te meer hoe moeilijk het is om kansen te krijgen. Op 3 november 2018 vindt zijn allereerste showcase plaats waarin hij zichzelf lanceert als zanger en ook een optreden verzorgt. Deze showcase zal plaatsvinden in Sint-Amands.

Mattias is woonachtig in Haaltert, en hij is op dit moment al een aanstomend talent. Veel mensen hebben de dag van vandaag een negatief beeld over werken in de artistieke wereld. Mattias wil via dit bericht graag het positieve eens belichten en mensen zo stimuleren om voor hun dromen te gaan ongeacht de vooroordelen. Wie Mattias graag aan het werk wil zien, kan een kijkje komen nemen tijdens een showcase in Mind The Voices, Lippelozeweg 44, te 2890 Sint-Amands, op zaterdag 3 november om 20.00 uur.

 

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Mattias Pilate heet het nieuwe talent uit Haaltert…

  1. Geert schreef:

    👍👍👍

  2. Amber Staal schreef:

    Gogogo Vinnie!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *