Lokaal bestuur presenteert jaarrekening 2021…

Bij de publicatie van onze jaarrekening staan we als organisatie even stil bij de prestaties van het voorbije jaar. Met een aantal sprekende beelden worden de acties uit het meerjarenplan die in 2021 gerealiseerd werden tot leven geroepen. Het document werd op de gemeenteraad van 5 mei voorgelegd aan de raadsleden. Nu is de informatie ook raadpleegbaar voor het grote publiek: onze jaarrekening vind je op de gemeentelijke website www.denderleeuwinbeweging.be en op onze Facebook-pagina of ons YouTube-kanaal kan je een kort filmpje bekijken met een aantal verwezenlijkingen van het voorbije jaar.

“De acties in de jaarrekening zijn gekoppeld aan onze vier strategische doelstellingen ‘Bouwen aan buurten’, ‘Iedereen mee’, ‘Zo is Denderleeuw’ en ‘Een sterk team tot jouw dienst’. Dit zijn de basispijlers van ons meerjarenplan 2020-2025 gebundeld onder de slagzin ‘Denderleeuw in beweging’”, aldus burgemeester Jo Fonck. “Met onze jaarrekening zetten we onze realisaties van het voorbije werkjaar in de kijker. Als college van burgemeester en schepenen zijn we trots op heel wat grote en minder grote projecten die onze diensten in 2021 konden presenteren aan het grote publiek.”

“Het zijn onze medewerkers die deze verwezenlijkingen stuk voor stuk op hun naam mogen schrijven. Dankzij hun bekwaamheid, inzet en betrokkenheid dragen ze onmiskenbaar bij aan het creëren van een ‘Denderleeuw in beweging’ én een gemeente waarin we onze schouders hebben gezet onder de aanpak van één van de grootste gezondheidscrisissen uit de recente geschiedenis. Daarvoor willen we hen oprecht bedanken, net als de vele vrijwilligers die zich ook in het voorbije jaar in tal van domeinen hebben ingezet,” zegt schepen van Financiën Sofie Renders.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *