Lionsclub Herzele verwende moeders met ontbijt…

In de gemeente Herzele werden gisteren enkele honderden pakketen aan huis afgeleverd in het kader van moederkesdag. De leden van Lionsclub Herzele sprongen opnieuw in de bres om mama’s en geliefden te verwennen… en te bedanken met een Lions ontbijtpakket. De bestellingen liepen van bij de start al vlot binnen, en er waren voldoende afhaalpunten in de buurt. Net zoals voorgaande jaren, waren er nu ook weer leuke attenties te winnen. Zo was er voor elke 100ste besteller (met dank aan onze sponsors), iets speciaal voorzien.

De hoofdsponser dit jaar was ook weer het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen, die een weekendbon weg gaf ter waarde van 150 euro naar Durbuy. Ook Ruka Shoe uit de Kerkstraat in Herzele was opnieuw van de partij om de actie een hart onder de riem te steken. Zij schonken een waardebon van 30 euro weg. Verder werden er nog prijzen geschonken door Romeins Hof in Velzeke, De Moor Electronics uit Ressegem, Puur in Herzele, en Brouwerij De Ryck, Tak-Rent nv en Garage Badisco NV. Er volgden nog tal van sponsors, mochten we er een vergeten zijn, onze excuus hiervoor.

Er werden dit jaar meer dan 1400 ontbijtpakketten verkocht, waarvoor Lions Herzele opnieuw iedereen die ook dit jaar weer zo massaal bestelde langs deze wil bedanken. Dank aan alle kopers, afhaalpunten, sponsors, vrijwilligers…. en moeders en tot volgende editie!

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *