Lieve Bauwens organiseert aquarel -en boekvoorstelling…

Lieve Bauwens is een veelbesproken iemand uit Deftinge, een deelgemeente van Lierde. Op vrijdag 15 februari gaat zij in zaal het Koetsenhuis haar aquarel tekeningen voorstellen aan het grote publiek. Lieve Bauwens stelt haar werken tentoon tijdens het Valentijn weekend en de voorstelling van het boek ‘De kwetsbaarheid van Amor’. Lieve Bauwens gekend als medewerkster bij de Dienst Toerisme en Feestelijkheden van de stad Geraardsbergen, is na haar vervroegd pensioen zich gaan toeleggen op het creëren van aquarellen. Op vraag van Wies Borre, de auteur van het boek, heeft Lieve de mogelijkheden gekregen mee te kunnen werken aan de dichtbundel ‘De Kwetsbaarheid van Amor’. De voorstelling van de aquarellen en het boek heeft plaats in het Koetsenhuis i.s.m. met CC De Abdij op vrijdag 15 februari om 20.00 uur. De tentoonstelling loopt nog verder op zaterdag 16 en op zondag 17 februari, van 14.00 tot 17.00 uur.

Tijdens een avondvullend programma kan u er genieten van zang, voordracht en muziek. Volgens de auteur heeft niets de mens ooit meer beroerd of meer gekwetst, hem meer schade of vreugde gebracht dan dat ongrijpbare sentiment van de liefde dat op ieder van ons zo sterk inwerkt. Valentijn en haar muze zullen die avond door de stad waden. Marijn Devalck en Anne Gies declameren er gedichten die emoties opwekken. Het muzikale gedeelte wordt verzorgd door het Vocaal Ensemble van de Kunstacademie van Geraardsbergen, samen met de gitarist Raoul De Brandt.

Na de openingsceremonie kun je binnenwandelen in de tentoonstelling van de in het boek gepubliceerde aquarellen van Lieve Bauwens waarbij u kunt genieten van een heerlijk glaasje bubbels. Tijdens de vernissage kan je ook kennismaken met de protagonisten van de avond. Zij zullen er dichtbundels signeren en uitleg geven bij de aquarellen. Na het Valentijn weekend worden de aquarelwerken van Lieve Bauwens geëxposeerd in de bibliotheek van Geraardsbergen in de maanden maart en april 2019.

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *