Leerlingen H.H.S. doen nachtje door voor ‘Music for Life’…

leerlingen-heilig-harten-secundair-ninove-persregio-denderNaar jaarlijkse gewoonte nemen de leerlingen van het Heilig Harten Secundair Ninove deel aan ‘De Warmste Week’ van  ‘Music for Life’. Opnieuw gaan ze deze week een nachtje doordoen voor het goede doel. De afgelopen weken hebben ze al geld ingezameld door middel van een snoep- en cadeautjesverkoop. De leerlingen van de leerlingenraad verzamelen donderdagavond 21 december om 19.00 uur op de school. Na in groep iets gegeten te hebben, gaan ze aan de slag met het tellen van het geld om nadien het verzamelde bedrag in te vullen op een cheque. De volledige opbrengst  schenkt me aan De Valier, een dienstverleningscentrum voor mensen met een beperking. De leerling die het meeste snoepzakjes verkocht heeft wordt ook in de bloemetjes gezet.

Om 21.00 uur vertrekken de leerlingen allemaal samen naar het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke, om aanwezig te zijn bij de liveshow. Bedoeling is om net zoals vorig jaar tot bij de presentatoren van Studio Brussel te geraken, om deze actie, voor het goede doel, en het bedrag dat men schenkt, op televisie en radio bekend te maken.

Bij de terugkeer naar de school wordt de soep opgewarmd, en nadien doet men aan teambuilding door spelletjes te spelen en elkaar cadeautjes te overhandigen. Van 04.30 uur tot 06.00 uur speelt men nog een nachtspel.  Afsluiten doet men met een ontbijt en deelname aan de ochtendviering van de zusters. Dan is het tijd om met kleine oogjes terug te keren naar de klas voor de dagtaken.

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *