Lede Gesmaakt op zondag 17 november!…

De gemeente Lede zal allicht gesmaakt zijn op zondag 17 november eerstkomende, dan organiseert men een ‘Smaakwandeling en Verwendag’ gekoppeld aan een boeken-verkoop, en dit allemaal op één en dezelfde dag. De bibliotheek van Lede, de cultuurdienst en de Culturele Raad slaan de handen in elkaar en combineren de Smaakwandeling met de verwendag van de bib. Hou dus alvast zondag 17 november vrij voor een culinaire wandeling, verwendag met boekenverkoop, workshops voor kinderen, een kleurrijke koffietafel met pannenkoeken, ballonvouwer en een optreden.

Plaats van gebeuren is de bibliotheek van Lede (De Bron) vanaf 10.00 tot circa 18.00 uur.
De bib verkoopt en verwent. Duik in het aanbod tijdens onze jaarlijkse boekenverkoop en geef onze bibboeken een nieuw leven in jouw kast! De boeken kosten 0,50 euro per stuk of 10 UiTPAS- punten voor 5 boeken (1 keer per kaart). Geniet ook doorlopend van gratis koffie, fruitsap en (gekleurde) pannenkoeken in de bib aan onze Langste Koffietafel.

Culinaire wandeling met zoekwedstrijd voor kinderen. Ook dit jaar organiseren we een culinaire wandeling in Lede. Je moet vooraf je kaart(en) kopen bij de cultuurdienst of in de bibliotheek. Je kan ook mailen naar ledegesmaakt@lede.be. Betalen kan dan via overschrijving. Volwassenen betalen 8 euro en kinderen 5 euro. Heb je een UiTPAS met kansentarief dan betaal je 1,50 euro. Je kan starten tussen 11.00 en 12.00 uur in De Bron. De kinderen krijgen een formulier voor een zoekwedstrijd (altijd prijs!). De prijsuitreiking is voorzien om 16.30 uur in de Bron.

Naar aanleiding van Kunstendag organiseren we van 10 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur doorlopend workshops Knutselen (armbandjes en kerstmutsjes maken) en Technologisch speelgoed (BeeBot). Vooraf inschrijven is niet nodig. Tussen 16.00 en 18.00 uur is er een optreden van The Golden Voice. Kom langs en zing mee! We voorzien hapjes en drankjes.

Het programma in een notendop ziet er als volgt uit: 10.00 – 16.00 uur: kleurrijke koffieklets in de bib en boekenverkoop. 10.00 – 12.00 uur: workshops kinderknutselen en technologisch speelgoed 11.00 – 12.00 uur: aanmelden culinaire wandeling. 14.00 – 16.00 uur: workshops kinderknutselen en technologisch speelgoed 16.00 – 18.00 uur: muzikaal optreden in de grote zaal. 16.30 uur: prijsuitreiking zoekwedstrijd culinaire wandeling.

Omruilvoordelen via de UiTPAS! Ruil 15 UiTPAS-punten om voor een leuke kinderkeukenschort en/of ruil 10 UiTPAS- punten in voor 5 boeken bij de boekenverkoop.

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *