Laat Kermis in Groot-Haaltert niet aan je neus voorbij gaan…

De zomer is traditiegetrouw een drukke periode als men spreekt over de kermissen. In Groot-Haaltert staan er dit seizoen ook nog enkele op de agenda. Zo is er tijdens het vierde weekend van augustus de kermis in Haaltert zelf. Deze vind dit jaar plaats op zondag 25 en maandag 26 augustus. Onder de kerktoren ter hoogte van het gekende Sint-Goriksplein, staan weer tal van leuke attracties. Op donderdagavond 29 augustus wordt er feestelijk afgesloten met het jaarlijks vuurwerk. Het is dan nog even genieten voor het schooljaar herbegint. Wanneer het schooljaar bijna van start gaat, kondigt ook de kermis in Denderhoutem zich aan.

Op zondag 1 en maandag 2 september zullen er naast de kermis ook tal van andere activiteiten op het programma staan. Zo is er onder andere de 7de editie van Cars ’n Coffee. Daarnaast is er een stapconcert door het dorp van de Koninklijke muziekkapel ‘Moed en Volharding’ voorzien, en wordt er plaats gemaakt voor een workshop,  en een optreden van de groep Taiko.

Als we spreken over Kermis, avondmarkt én vuurwerk, dan denken we ongetwijfeld aan de deelgemeente Kerksken. De zomer en september wordt in Kerksken afgesloten met de grote kermis op zondag 29 en maandag 30 september. Daaraan voorafgaand is er de avondmarkt op vrijdag 27 september, met opnieuw tal van optredens en animatie. Deze vrijdagavond wordt naar jaarlijkse gewoonte afgesloten met een schitterend vuurwerk.

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *