Kwartier bubbelplezier, iemand in bloemetjes zetten of circus…

Het coronavirus heeft helaas beslist: geen achtste editie van het stadsfestival denderend KLEIN dit jaar. Maar niet getreurd, deze zomer krijg je de kans om op 8 augustus te genieten van een uniek optreden. En de setting, die kies jij: in je eigen tuin, huis of op een andere locatie, omdat je graag iemand wil bedanken voor de steun de afgelopen periode. Op hetzelfde moment geef je de artiesten -die het in deze tijd ook niet gemakkelijk hebben- een duwtje in de rug. Meer info op de website: www.denderendklein.be

“Toen we enkele weken geleden een oproep bij de artiesten lanceerden, kregen we onverhoopt enorm veel positieve signalen”, klinkt het bij de organisatie. “Reden te meer om van denderend KLEIN bedankt één groot feest te maken. We bieden mensen de kans om een artiest bij hen thuis te laten optreden, weliswaar rekening houdend met de huidige gezondheidsmaatregelen. Naast een optreden in eigen kot, kunnen ze iemand in de bloemetjes zetten. Tijdens deze crisis hebben we pas echt gemerkt hoeveel steun we aan elkaar kunnen hebben. De artiesten hebben zelf ook nog iets extra in petto: zij gaan naast deze gezellige bubbel-optredens ook langs bij een (zorg)instelling die onlangs in de vuurlinie stond. Op deze manier willen ze deze werknemers nog eens extra bedanken”.

Altijd al gedroomd van een artiest in je kot? Grijp dan zeker je kans! Mooie namen met onder andere Salut La Copine (Jan De Smet, Lien Van De Kelder & Wouter Berlaen) en Stoomboot (winnaar Nekka wedstrijd 2011) staan te popelen om zaterdag 8 augustus het beste van zichzelf te geven, voor jou en jouw bubbel, in jouw kot.

Ga naar www.denderendklein.be voor een volledige overzicht van de mogelijke acts en aarzel niet om te reserveren. Zeg een welgemeende BEDANKT aan zij die het verdienen!

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *