KVC De Toekomst Borsbeke zoekt voetballende dames…

Grasveld voetbalplein Persregio DenderVolgend seizoen zullen de ploegen in het vernieuwde Vredestadion, dat voorzien is van kunstgrasveld en een omnipiste, aan de slag gaan. Damesvoetbal krijgt een boost en om ook de jeugdspeelsters aan de Warande van een sportieve toekomst te verzekeren pakt de club in het seizoen 2018 – 2019 uit met een competitieve damesploeg die in derde Provinciale zal uitkomen. De sportieve ambities zijn er om op termijn hoger te mikken. De club zoekt nu voetballende dames.

Wie geïnteresseerd is om deel uit te maken van de zebra’s kan voor de nodige informatie of om haar kandidatuur in te dienen, contact opnemen met Patrick de Wilde, de coördinator van de ploeg, op het nummer 0494 13 28 53 of via e-mail: de.wilde.patrick1@skynet.be).

De ervaren en bijzonder gedreven Renilde Clompen werd aangesteld als trainster van de ploeg. Zij speelde eerder kampioen met de Kamillekes en schopte het zelfs tot Belgisch internationaal. De trainingen zullen doorgaan op maandag en woensdag, de thuis-wedstrijden worden gespeeld op vrijdag. De ploeg zal volledig worden geïntegreerd binnen de clubwerking en wordt als een geheel beschouwd.

Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

1 Reactie op KVC De Toekomst Borsbeke zoekt voetballende dames…

  1. Kurt Coopmans schreef:

    Niet iedereen weet meteen dat dit over borsbeke gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *